• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.254
  • ...
​Avrupa Yetim Eli Türkiye’de de kurban eti dağıtacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Uluslararası bir hayır kuruluşu olarak faaliyet gösteren Avrupa Yetim Eli, "Kurbanlarınız yetim ve mağdurların sofrasında şükür duası olsun" sloganı kapsamında Türkiye genelinde hayırseverlerin katkılarıyla Kurban Bayramı’nda binlerce yetim aileye kurban eti dağıtmayı hedefliyor.

Bu kapsamda Batman’da çalışmalarına başlayan Avrupa Yetim Eli, kurban etlerini yetimlere ulaştırmanın heyecanını yaşıyor.

Kurban çalışmalarına yaklaşık 3 ay önce başladıklarını aktaran Avrupa Yetim Eli Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, bu yıl "Kurbanlarınız yetim ve mağdurların sofrasında şükür duası olsun" sloganı kapsamında kurban çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Ateş, şunları söyledi: "Türkiye’de kurban öncesi yetim çocukları mağazalara götürüp onları giydirerek sevinmelerine sebep olduk. Bugün de Kurban Bayramı’nın birinci günü, kurbanlarımızı kesmeye başlamışız. Bugün kurbanlarımızı keseceğiz, yarın da paketleyeceğiz. İleriki günlerde de kurban etlerimiz yetim ve mağdurların sofralarında olacaktır."

"Hedefimiz binlerce yetim aileye ve mağdurlara ulaşmaktır"

Sadece Türkiye’de değil dünyanın farklı kıtalarında da çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Ateş, "Tabi Avrupa Yetim Eli olarak sadece Türkiye’de değil; Asya, Afrika, Balkanlar, Filistin ve Yemen’de de çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye’de hedefimiz binlerce yetim aileye ve mağdurlara ulaşmaktır. Şu anda Kurban Bayramı dolayısıyla ağırlığımız kurbana yöneliktir. İleriki günlerde diğer projelerimiz de devam edecektir. Buradan bize desteklerini sunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz, Allah kendilerinden razı olsun. Ayrıca Kurban dönemi boyunca gösterdikleri fedakârlıktan dolayı da gönüllü temsilcilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir