• DOLAR 32.6
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2497.098
  • ...
Sık sık kaza oluyor! Bu kavşakta niçin trafik ışıkları yok?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bingöl-Erzurum, Bingöl-Muş karayolunun kesiştiği Kervansaray Kavşağında trafik ışıklarının olmayışı nedeniyle sık sık kazaların yaşandığını dile getiren vatandaşlar, yetkililerin kavşağa trafik ışıklarının yapılmasını istiyor.

"Tedbir alınmazsa ölümlü kazalar da olabilir"

Aracıyla buradan geçen vatandaşlardan Selim Yöndeş, "Burada iki önemli dinlenmesi tesisi var, Bingöl'den Erzurum ve Muş iline giden araçlar buradan geçiyor. Burada yoğun bir trafik var. Bu kavşakta bir ışıklandırma yapılması lazım. Kocaman bir kavşakta trafik ışıkları yok. Işık olmadığı için sürekli kazalar yaşanıyor. Bunun için buraya bir trafik ışıkları konulması gerekiyor. Burada maddi hasarlı kazalar oluyor, Allah korusun tedbir alınmazsa ölümlü kazalarda olabilir. Daha ölüm olmadan buraya trafik ışıklarının yapılması lazım." dedi.

"Kavşağa trafik ışıklarını istiyoruz"

Kervansarayda yıllardır esnaflık yapan Kenan Paşaoğlu da "15 yıldır burada esnaflık yapıyorum. Burası Bingöl merkezden yaklaşık 10 km. uzaklıkta bulunuyor. Bu kavşaktan Erzurum, Muş ve Doğu illerine giden birçok araç burayı kullanıyor. Yoğun trafiğin olduğu bir kavşak olmasına rağmen burada trafik ışıkları yok. Ayda 2-3 kaza meydana geliyor burada. Şuana kadar hep maddi hasarlı kazalar oluyor, ileride tedbir alınmazsa daha kötü kazalar hatta ölümlü kazalar yaşanabilir." ifadelerini kullandı. (Nihat Kanat-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir