• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Ceylanpınar'daki Yaz Kur'an Kurslarında kapanış programı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zahiriye Camii Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Kaymakam Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Din Görevlileri, Kur'an Kursu Öğreticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaz Kurslarında eğitim gören öğrencilerden Muhammed Enes Çoban'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başlayan programda İlçe Müftüsü Hasari Altınova açılış konuşması yaptı. Altınova, yaptığı konuşmada 2 ay boyunca ilçe genelinde yaklaşık 5 bin öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek emek ve gayretleri dolayısıyla cami imamlarına ve Kur'an öğretici hocalara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Abdullah Aksak da Yaz Kur'an Kurslarının çocukların dini ve ahlaki eğitimleri açısından önemli olduğunu belirterek, yaz kurslarında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Program, öğrencilerin okumuş olduğu ilahilerle devam etti. Program sonunda camiler arası düzenlenen futbol turnuvası, masa tenisi ve bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri kaymakam Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Abdullah Aksak ve İlçe Müftüsü Hasari Altınova tarafından verildi.

Program, yapılan duanın ardından son buldu. (Sabri Acet-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir