• DOLAR 32.392
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.9
  • ...
Camiler arası bilgi yarışması düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Silopi ilçesindeki camiler arasında bilgi yarışması düzenlendi. Çarşı Cami, Nur Cami, Mezarlık Cami, Gayret Cami, Miraç Cami, Hayırsever Cami, Gümrük Lojmanları camilerinin erkek Kur'an kursları arasından bilgi yarışması yapıldı.

İlçe Müftü Vekili Mehmet Nezir Esin ile Çarşı Cami İmam Hatibi Muhammed Tuncer'in jüriliğinde yapılan bilgi yarışması, Çarşı Camii'de gerçekleştirildi. Yarışmacılara ahlak, ibadet, itikat ve siyer konularından sorular soruldu. Jürinin değerlendirmesi sonucu birinciliği Hayırsever Camii, ikinciliği Çarşı Camii, üçüncülüğü ise Nur Camii elde etti.

Derece yapan öğrencilere ödülleri verildikten sonra, kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

Çarşı Camii İmam Hatibi Muhammed Tuncer, bu sene Yaz Kur'an Kurslarında öğrencilerin 2 ay boyunca öğrendiği bilgileri ölçmek için bu yarışmayı düzenlediklerini söyledi.

Birinci olan Hayırsever Camii öğrencilerinden Mahsun Şen, 2 ay boyunca Kur'an Kurslarında öğrendikleri bilgileri ölçme fırsatı bulduklarını ifade ederek, yarışmayı düzenleyen hocalarına teşekkür etti. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. (Ahmet Uçar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir