• DOLAR 32.427
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2325.98
  • ...
Girişimci Kadınlar Rektör Uluçam`dan Destek İstedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Girişimci Kadınlar Derneği Başkan ve üyeleri Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam`ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette kadın girişimciler Rektör Prof. Dr. Uluçam`dan destek istediler. Daha önce Rektör Prof. Dr. Uluçam`ın derneklerinden desteklerini esirgemediklerini belirten Dernek Başkanı Gülhan Bağrıyanık, \"Daha önce Rektörümüz bizden desteklerini hiç esirgemedi. Biz yine hocamızdan destek bekliyoruz. Girişimcilik eğitimleri veriyoruz. Şuan 20 kadına tekstil eğitimi sunuyoruz. Üniversiteden de katılmak isteyenleri bekliyoruz\" dedi.

 

Rektör Prof. Dr. Uluçam, kadınların toplumda önemli mevkilere geldiğine dikkat çekerek, \"Bizler her zaman böyle önemli ve girişimcilik üzerine çabalayan derneklere desteklerimizi sunmuşuzdur. Bundan sonra da desteklerimiz olacaktır. Üniversitemiz bünyesinde süs taşı atölyemiz bulunuyor, sürekli eğitim merkezimizde de önemli kurslar açıyoruz. Bünyemizdeki kurslara katılmak isteyen olursa bizler bu konuda yardımcı olacağız. Bizim verdiğimiz kurslar altın bilezik gibidir. Meslek edindirmeye yöneliktir\" ifadeleri kullandı.

 

Öte yandan Rektör Uluçam, sözlerini şöyle sürdürdü, \"Üniversitemizin döner sermayesi daha önce yoktu. Son yıllarda döner sermayemizde bir gelişme kaydettik. Üniversitemiz her zaman girişimci kadınlara destek verecektir. STK`lara elimizden geldiği kadar desteklerimizi sürdürmeye de devam edeceğiz\" diye kaydetti.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir