• DOLAR 32.57
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2427.2
  • ...
Sosyal Denge Tazminatına Onay
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Midyat Belediyesinin Aralık ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu`nun başkanlığında yapıldı. 2012 yılının son meclis toplantısında Belediyede çalışan memurlara sosyal denge zammının ödenmesine ilişkin gündem maddesi meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi. Belediye Meclisi`nde onaylanan karara göre, belediyede çalışan 56 personelin maaşlarına eklenecek olan tazminat miktarı aylık 350 TL olarak belirlendi.

Toplantının gündem dışı bölümünde de, imar planı değişiklikleri ile yapılan itirazlar değerlendirildi. Belediyede tam zamanlı ve kısmi zamanlı çalışmak üzere 8 sözleşmeli personelin alınması ile ilgili karar oy çokluğu ile alındı. Devlet Personel Dairesi Başkanlığı ve ÖSYM tarafından yapılan Mahalli İdareler Personelinin görevde yükselme ve Unvan Değişikliği esaslarına dair yönetmelik gereği kapsamında yapılan sınavı kazanan Şehmus Gümüş ve Rıfat Çetin`in müdürlük kadrosuna yükseltilmesi ile ilgili karar oy birliği ile alındı.

Konu ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, \"Belediyemizde çalışan personelimizin sosyal seviyelerini yükseltmeye ve onları daha rahat bir yaşantı ve çalışma ortamına kavuşturacak olan bu zamla personelimizin yüzünü biraz daha güldürmenin sevincini yaşıyorum. Memurlarımızın daha iyi maaş alarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmeleri hepimizi mutlu edecektir. Bu zamdan sözleşmeli memur arkadaşlarımızın da yararlanmaları mümkünse biz bunu da yapacağız\" dedi. (M. Sait Başaran-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir