• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

Toplantı, MÜSİAD 5. Bölge şube ve temsilciliklerinden Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Hakkâri, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şırnak ve Van başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.
MÜSİAD Van Başkanı Muzaffer Bakan, 5. Bölge İstişare Toplantılarının ilkinin illerinde yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan’ın açılış konuşmasından sonra söz alan MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli; MÜSİAD Yerel Komitesi’nin 2019-2020 yılları çalışma programı çerçevesinde, şubelere genel merkez faaliyetlerini aktarmak, tazelenme süreci hakkında bilgilendirme yapmak, yereldeki bölge ve iller arası iletişim, işbirliği ve diyalogları artırmak için gerçekleştirilecek bölgesel toplantıların ilkinin Van şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildiğini belirtti. Toplantının hayırlara vesile olması dileklerinden sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Toplantı Sabah ve Öğle sonrası iki oturum şeklinde gerçekleşti. Toplantıda MÜSİAD’ın kurumsal kimliğinin tamamlandığı fakat gelişen yeni durumlara adapte olmak için bir tazelenme sürecine ihtiyaç duyulduğu ifade edilerek şubelerin ve üyelerin sorunları ele alındı. Soru-Cevap fasılları şeklinde devam etti.
Ayrıca genel merkezden gelen, heyet öğle arası Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i konutunda ziyaret etti. (İLKHA)