• DOLAR 32.578
  • EURO 34.91
  • ALTIN 2425.77
  • ...
Mavi Kapaklar Umut Olmaya Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus Ş. Yurdakul Alcan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından biriktirilen mavi kapaklar, 2 engelli öğrenciyi sevindirdi.

 

Öğrenciler, Ş. Yurdakul Alcan İlköğretim Okulu öğretmeni ülkü Ergen Bebek`in öncülüğünde topladıkları 400 kg. mavi kapağı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne teslim etti. Belediye yetkilileri ise kapaktan elde edilen gelir ile 2 adet tekerlekli sandalye alıp, engelli öğrencileri sevindirdi.

 

Okulda yapılan törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Sefa Demir şunları söyledi: \"Öğrencilerimizin yapmış olduğu örnek davranışı takdir ediyorum. Tabii bu ekip çalışmasıdır müdürünüz ve öğretmenleriniz ve siz değerli çocuklarımız bu kapakları toplayarak bir emek sarf ettiniz ve bu emeğin karşılığında iki engelli vatandaşımızın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladınız. Bu projede ve uygulamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum\" dedi.

 

Konuşmaların ardından Kasım Ekenler Ticaret Meslek Lisesinde ve Yenice de bir okulda engelli olarak Nala Kaplan ve Hatice Nur Karataş`a tekerlekli sandalyeleri teslim edilirken, engelli öğrenciler, öğrenci arkadaşlarının yapmış olduğu bu güzel davranışlarından dolayı duygulandıklarını belirttiler. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir