• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
israilli hakemin yöneteceği Galatasaray maçı öncesi bazı yollar trafiğe kapatılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Galatasaray ile Panathinaikos arasında bugün oynanacak maç nedeniyle İstanbul'da bazı yollarda trafik akışı sağlanamayacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Galatasaray ile Panathinaikos arasında bugün 21.00'de Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç nedeniyle saat 18.00'den itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Bu kapsamda, güney yan yolda bulunan İSPARK otopark alanı dolana kadar TEM kuzey yan yoldan güney yan yola dönüş varyantı araç trafiğine açık olacak. Otopark alanı dolduktan sonra dönüş varyantı araç trafiğine kapatılacak.

Alternatif olarak ise sürücüler, TEM kuzey yan yol Okmeydanı dönüşleri-TEM güney yan yol bağlantı yolunu kullanacak. Maç başladığında TEM kuzey yan yolu trafiğe kapatılacak, TEM kuzeye doğrudan ve TEM kuzeyden güney varyantına akım verilecek.

TEM kuzey yan yol araç trafiği kesildiği zaman TEM kuzeyden güneye bağlantı varyantı araç trafiğine açılacak.

Medipol Başakşehir'in Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçını İsrailli hakem Orel Grinfeld yönetecek.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 7 Ağustos Çarşamba günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmada Grinfeld'in yardımcılıklarını Roy Hassan ve Idan Yarkoni yapacak.

Karşılaşmada 4. hakem görevini ise İsrailli Eitan Shmuelevitz üstlenecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir