• DOLAR 32.569
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2430.809
  • ...

MERSİN- 25-26-27 Kasım tarihleri arasında Meditour 2012 (Akdeniz Turizmi) Konferansı gerçekleştirilirken, 27-28-29 Kasım tarihlerinde ise Seatrade Med Cruise Fuarı turizm yatırımcılarına açıldı.

 

Vali Yardımcısı Suphi Olcay başkanlığındaki heyette; Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Vekili Serdal Kuyucuoğlu, Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar ile Uluslararası Mersin Limanı (MİP) temsilcisi Ayhan Abiad yer aldı.

 

Meditour 2012 Konferansı`nda Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar tarafından `Akdenizde Yeni Bir Destinasyon; Mersin` başlıklı bir sunum yapılırken, konferans ve fuar kapsamında MSC, Costa, Club Med ve Tura Tur gibi uluslararası firmaları ile görüşmeler düzenlendi.

 

`2013 Akdeniz Oyunları Ev Sahibi Kenti: Mersin` temasının da işlendiği organizasyonlarda, çeşitli materyaller ile Mersin`in tanıtımı yapılırken Olcay, Valilik öncülüğünde sürdürülen kültür ve turizm fuarlarında Mersin`in sahip olduğu değerlerin uluslararası platforma taşınması sürecinin devam edeceğini bildirdi. (Osman Öksüz-İLKHA)