• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep'te "Dünya Dostluk Günü" etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Merkez Şahinbey Belediyesi "Dünya Dostluk Günü" etkinlikleri kapsamında Yeşilvadi Millet Bahçesi Parkı içerisinde çocuklara boyama etkinliği düzenledi.

Şahinbey Belediyesi gençlik merkezleri ve sosyal tesislerinde eğitim gören çocuklar ve gençler "Dünya Dostluk Günü" etkinlikleri kapsamında Yeşilvadi Millet Bahçesi Parkı'nda bir araya gelerek paten ve kaykay yapılan platformlara resimler çizdiler.

Çocukların ve gençlerin kaynaşması, dostluklar edinmesi anlamında düzenlenen boyama etkinliğinde el izleri ve çizgi film karakterlerinin fotoğrafları çizildi.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çocukların ve gençlerin gelişimi için Şahinbey Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, gençlerimizin daha iyi yetişebilmeleri için Şahinbey Belediyesi olarak gençlik merkezlerimizde ve sosyal tesislerimizde verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlerde düzenliyoruz. 'Dünya Dostluk Günü'nde de çocuklarımızın ve gençlerimizin beşeri ilişkilerini geliştirmeleri adına boyama etkinliği düzenledik. Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Millet Bahçesi içerisindeki paten platformunda boyama ve çizim yapan gençlerimiz hem birbirleriyle kaynaştılar hem de yeteneklerini sergilediler. Şahinbey Belediyesi olarak bugün olduğu gibi yarın da çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir