• DOLAR 32.371
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.427
  • ...
“Önemli olan milletini gönlünü kazanmaktır”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Gaziantep’e gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı adayı olarak girdiği seçimleri kazanan ve ikinci kez Oğuzeli Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sait Kılıç'ı ziyaret etti.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç tarafından karşılanan Bakan Gül’e Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri de eşlik etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Bakan Gül, Kılıç'a başarılar dileyerek, “Önemli olan seçim kazanmak değil, elbette önemli ama daha önemlisi milletin gönlünü kazanmak.” dedi.

Gül, “Oğuzeli halkımıza, tüm seçmenlerimize, oy veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımıza, Cumhur ittifakına gösterdikleri teveccüh için çok teşekkür ediyoruz. Partimiz burada ortak aday olarak Sait başkanımızı aday gösterdi. Milletimiz tekrar başkanımıza görevi verdi. İnşallah biz de bundan sonra hükümet olarak Sait Kılıç başkanımızın yanındayız. Amacımız oy veren ve vermeyen vatandaşlarımıza hizmet götürmek.” dedi.

“Milletimiz bizden 5 yıl boyunca hizmet bekliyor” diyen Gül, “Artık seçim geride kaldı. Biz bütün bir Gaziantep halkı ve hizmet için çalışacağız. Cumhur ittifakı Türkiye'de çok büyük seçim sonuçları elde etmiştir, milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Önemli olan seçim kazanmak değil, elbette önemli ama daha önemlisi milletin gönlünü kazanmak. Bundan sonra inşallah güzel başarılar ortaya koyacağız. Makamlar, mevkiler geçicidir. Asıl olan hizmet yapmak, kalıcı eserler bırakmak, hayırla anılmaktır. İnşallah bu şekilde makamların hakkını vererek hizmet etmeyi Rabbim nasip eylesin.” temennisinde bulundu.

Kılıç da ziyarette Bakan Gül'e, ilçede yapılan ve devam eden projelere ilişkin bilgi verdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir