• DOLAR 32.38
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2325.56
  • ...
Bağlar Belediyesinden spora destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yaz spor okullarına katılan öğrencilerle bir araya gelerek Bağlar Belediye Spor bünyesinde tekvando olimpiyatlarına katılarak dereceye giren sporcu öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesinde bulunan Bağlar Belediyesi Spor Kompleksinde sporcu öğrencilerle bir araya gelen Beyoğlu, Bağlar Belediye Spor bünyesinde tekvando alanında dereceye giren sporcuların ödüllerini takdim etti. Aynı zamanda spor okullarına katılan diğer sporcu öğrencilere de hediyeler dağıttı.

Bağlar Belediyesinin Yaz spor okulları kapsamındaki çalışmaları hakkında bilgi veren Beyoğlu, “Bağlar Belediye Sporumuzun spor kompleksinde çocuklarımızla bir araya geldik. Bağlar Belediye Sporumuzun bünyesinde tekvando olimpiyatlarında birincilik ve ikincilik elde edilmiştir. Hedefimiz Bağlar’daki çocuklarımızı spora yönlendirmek, buluşturmak ve dünya gündemine getirmektir.” dedi.

Beyoğlu, “Şu anda çocuklarımız spora büyük bir ilgi gösteriyor. Bağlar Belediye Sporumuz şu anda futbol ile devam ediyor. Aynı zamanda basketbol, voleybol, tenis, tekvando ve karate ile devam edecektir. Bizler Bağlar Belediye Sporu destekliyor ve hak ettiği yere getireceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı. (Ramazan Zeren – İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir