• DOLAR 32.563
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2489.29
  • ...
​HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığında görev değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı binasında yapılan devir teslim törenine katılan Bölge Koordinatör Yardımcısı Lokman Yalçın, Ali Çelik'e yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim ederek Çelik'e teşekkür etti.

Yalçın yaptığı açıklamada "Siyasi parti kademelerinde, çalışmalarında zaman zaman görev değişiklikleri olmaktadır. Biz şunu çok iyi biliyoruz ki; hiçbir makam hiçbir mevki ebedi değildir. Bütün makamlar, bütün mevkiler geçicidir. Bu vesile ile bugün Adıyaman ilimizde il başkanlığı görev devir teslimi için burada bulunmaktayız. Partimizin almış olduğu karar gereğince il başkanlığında bir görev teslimi söz konusudur. Ali Çelik Başkanımız, 6 yıldır Adıyaman İl Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı partim adına kendisine teşekkür ediyorum. Allah hayrını kabul etsin." dedi.

Yalçın, daha sonra görev değişikliğiyle ilgili olarak  "Görevi devralacak Mustafa Yetiş kardeşime de yeni görevinde başarılar diliyorum. Adıyaman ilimiz için, parti çalışmalarımız konusunda hizmetlerimizi daha ileri bir seviyeye götüreceğinden endişemiz yoktur.  Alınan bu kararın öncelikle Adıyaman ilimize memleketimize ve tüm İslam ümmetine hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Çalışmalarıma devam edeceğim"

Başkanlık görevinden ayrılmanın sadece resmi olarak bir makamdan ayrılma olduğunu partisiyle olan bağlarının daha sıkı bir bağla devam edeceğini belirten Ali Çelik ise "HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından Adıyaman il Başkanı olarak görevlendirildiğimden bugüne Adıyaman'a hizmet etmek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Esnaf kardeşlerimizin sorunlarını, Adıyaman'ımızın sorunlarını dile getirmeye çalıştım. Gerek yerel basında gerekse de ulusal basında Adıyaman'ın sorunlarını elimizden geldiğince dile getirdik. 6 yıl yaptığım il başkanlığı görevimden bugün ayrılıyorum. Görevi Mustafa kardeşimize devrediyoruz. Fakat HÜDA PAR çatısı altında çalışmalarıma devam edeceğim." şeklinde konuştu.

"Bu göreve layık görüldüğüm için partime teşekkür ederim"

Adıyaman İl Başkanı olarak HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından atanan Mustafa Yetiş ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle bizi böyle bir göreve layık gördüğü için partime, partimin yetkili organlarına ve özellikle koordinatörlüğümüze teşekkürü bir borç biliyorum. Allah'ın izniyle bu görevi en güzel bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız ve partimizi mahcup etmeyeceğiz. Ali başkanıma da 6 yıl boyunca yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra hep beraber omuz omuza yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş - İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir