• DOLAR 32.371
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.29
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

"MÜSİAD Tazelenme Süreci Bilgilendirme Toplantısı", MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ın başkanlığında MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Konuşmasında, tüm dünyada özellikle son yıllarda etkisi artan bir şekilde hızlı bir dönüşüm gerçekleştiğini kaydeden Kaan, Türkiye’nin de 24 Haziran Seçimleri ile yönetim sistemini değiştirerek dönüşüme ayak uydurduğunu kaydetti.

Sistemin işleyişini kolaylaştırmak ve hızlandırmak adına kendi kurumsal ve yapısal dönüşümlerimizi başlattıklarını ifade eden Kaan şöyle konuştu:

“MÜSİAD olarak, aslında uzun bir yolculuğu ifade eden bu tazelenme sürecini, kendi yönetim ve uygulama paradigmalarımızı değiştirmek olarak özetleyebilirim. Bu değişim, MÜSİAD’ın etki ve güç alanını, memleketimizin ve devletimizin menfaatleri adına, çok daha etkin ve verimli hale getirmek, etkili bir yol arkadaşı olarak, Güçlü Türkiye yoluna devam etmek gibi temel bir amaca dayanıyor. MÜSİAD olarak, ülkemizin kadim ticaret geleneğini ve değerlerini temel alarak büyüyen ve bünyesinde çok büyük potansiyel barındıran bir yapıyız. Biz bu potansiyeli en iyi şekilde ortaya koyarak, ülkemize yaptığımız katkıyı daha da artırmanın ve sürdürebilir kılmanın peşindeyiz.”