• DOLAR 32.339
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2240.922
  • ...
Instagram Tatvan fotoğrafını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Instagram uygulaması, Fotoğraf sanatçısı Hüseyin Taşkın tarafından, Bitlis’in Tatvan ilçesinden geçen Van Gölü Ekspresi’nin, Ankara-Tatvan-Van seferi sırasında çekilen fotoğrafını 307 milyon kişinin takip ettiği resmi hesabından paylaştı.

#Hellofrom” hashtag’ı (etiket) ile yayımlanan fotoğraf, Instagram’ın 307 milyon takipçisine ulaşmış oldu.  Daha önce de Huawei Mobile Türkiye cihaz tanıtım reklam filminde Güroymak ilçesine bağlı Budaklı Kaplıcasına yer verilmesi, ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlarken, bu kez ise buna benzer bir girişimde sosyal medyanın popüler paylaşım platformlarından olan Instagram’dan geldi

Fotoğraf kısa sürede 657 bin beğeni alırken, binlerce takipçi ise fotoğraf hakkında yorum yazdı. Instagram'ın paylaşımını ilçenin tanıtımına katkı sunacağını belirten Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ, Instagram’ın Tatvan’ı 307 milyon takipçisiyle paylaşmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Adabağ, “Huawei gibi bir markanın kendi tanıtım reklamında Güroymak’ın Budaklı Kaplıcası’na yer vermesi, Instagram’ın ise kendi resmi hesabından Tatvan’ı paylaşmaya değer görmesi bu kentin ne kadar güzel ve özel bir şehir olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.” dedi.

Bölgede artık huzur ve güvenin hakim olduğunu dile getiren Adabağ, şunları söyledi:

“İlimiz ve ilçelerimizin her biri ayrı bir güzelliğe sahiptir. İnşallah bu tür reklamlarda doğunun incisi olan bu güzel şehrimizin daha çok tanınmasına ve tanıtılmasına imkan sunacaktır. Bizler de bu vesile ile bir kez daha gerek yurt içinden ve gerekse yurt dışından herkesi ilimizin huzur veren güzelliğini görmeye ve tertemiz havasını solumaya davet ediyoruz. Ayrıca, paylaşımıyla ilimiz ve ilçemizin güzelliklerine dikkat çeken Instagram’a ve fotoğrafı çeken fotoğraf sanatçımıza da teşekkürlerimizi iletiyoruz.” (Şükrü Tontaş-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir