• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
 ABD Meclisindeki AYİN
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber /Faruk Kuzu-HaberYorum

 ABD Meclisinde AYİN

Washington Post’un aktardığına göre  bir rahip ABD kongresinde Kötü Ruhları kovmak için dua okumuş. Duasında şöyle demiş: “Kutsal isminle ben şimdi tüm karanlık ruhları, senden olmayan tüm ruhları bu meclisten uzaklaştırıyorum”. Rahip, ayrıca “Hayal kırıklığı, anlaşmazlık ve üzüntü ruhlarını kovmak” için de dua etmiş.

Rahip Patrick Conroy daha sonra, Temsilciler Meclisi üyelerinin, Donald Trump’ı ırkçılıkla suçlayan tasarı yüzünden tartıştığını görünce böyle bir duayı yapma fikrinin aklına geldiğini söyledi. Rahip, “Bu, daha karanlık olan ruhların muhtemelen Temsilciler Meclisi'ndeki insanları etkilediği çok zor ve gergin bir haftaydı” demiş. 

Buraya kadar her şey normal ama benzer bir olayın Moskova'da Putin için de yapıldığını söylersek  şaşırtıcı olur mu? Hayır olmaz! Neden mi? Çünkü bunların hepsi inanıyorlar. Tanrı dedikleri Yüce Allah'ı kast etmiyorum kastım, kötü ruhlar ve bu ruhları yönlendirebilen insanlardır.

İstihbarat savaşlarının bir boyutu da Metafizik alanlardır. Kabalaistlerin etkilerini araştıran istihbaratçılar  bu konularda da bazı grupların istihdam edilmesini gerekli görmüşlerdir. Maksat; Başkanlar, meclis üyeleri veya bürokratların sihir- büyü ile tesir altına alınmamasıdır! Ya da tam tersini de düşünebiliriz; bu kişilerin daha rahat kontrol edilebilmesi için de bu güçler veya bu güçleri kullandığı iddia edilen kişiler kullanılamaz mı? Olayın laiklikle ilgili yansımalarını daha önce ele aldığımız için o konuya girmiyoruz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir