• DOLAR 32.501
  • EURO 34.558
  • ALTIN 2492.259
  • ...
Hamas'tan Semir Caca'ya cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas Hareketi dün  konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Hamas’ın Hizbullah gibi müttefikleriyle birlikte halkı Filistin Yönetimi’ne karşı harekete geçirdiği iddiasının asılsız olduğunu kaydetti.

Caca’ın akıllıca ve bilgece olduğu görülen halk hareketini kötü göstermeye çalıştığını belirten Hamas, gösterilerin Lübnan Çalışma Bakanı’nın uygulamalarına Filistinlilerin tümünün tepkisini yansıttığını söyledi.

“Lübnan Güçleri” Partisi Başkanı’na seslenen Hamas, “Halkımızın haklarını savunuyoruz. Bizi suçlaman bizim için büyük bir onurdur” dedi.

Hamas, uygulamanın başından itibaren Lübnan Çalışma Bakanı’nın Filistinli işçiler hakkındaki kararının yanlış olduğunu söylediklerini bildirdi.

Karara karşı olmalarının sosyal ve hukuki gerekçelerini açıkladıklarını belirten Hamas, Lübnan’da yaşayan Filistinli mültecilerin haklarını ve taleplerini desteklediklerini ifade etti.

“Lübnan Güçleri” Partisi Başkanı Semir Caca’ sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Lübnan Çalışma Bakanı’nın Filistinli işçiler ve işyeri sahipleri aleyhindeki kararını protesto için mülteci kamplarında yapılan gösterilerin arkasında Hamas’ın ve Hizbullah’ın olduğunu öne sürmüştü.

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir