• DOLAR 32.319
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2292.817
  • ...
Önce dövdü sonra arabayla üzerinden geçti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'in Veyselkarani Mahallesi 1914. Sokak'ta Özka Gold City'de tartıştığı adamı darp edip bayılttıktan sonra üzerinden arabayla geçip olay yerinden uzaklaşan zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Siirt'in Veyselkarani Mahallesi 1914. Sokak Özka Gold City'de henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü M.B.S ile F.E. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine karşılıklı vuruşmanın yaşandığı kavgada F.E, M.B.S'yi bir yumruk darbesiyle bayıltıp yere düşürdü. Hızını alamayan F.E bayılıp yere düşen M.B.S'yi tekmelemeye devam etti ve ardından arabasına binip geri manevra yaparak M.B.S'nin üzerinden arabayla geçerek olay yerinden uzaklaştı.

F.E arabasıyla M.B.S'nin üzerinden geçtiği sırada olay yerine yetişen M.B.S'nin oğlu, polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. M.B.S, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. M.B.S'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Polis ekipleri tarafından daha sonra gözaltına alınan F.E ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. (Murat Orhan-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir