• DOLAR 32.421
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2327.379
  • ...
Gezi Kafalılar Pkk'nin Yaktırdığı Ormanlar İçin Ne Diyecek?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber / Faruk Kuzu-Haber yorum

Gezi Olaylarının en büyük sebebi 20 kadar ağacın sökülmesi gösterilmişti. Ancak daha sonra M. Ali Alabora’nın” Mesele ağaç değil hala anlamadınız mı?” sorusu olayı aşikar etmişti. O gün ağaç için meydanlara inip Vandallık yapanlar- yaptıranlar ne hikmetse ağaç kesenler “Solcu kişi veya belediyeler olduğunda” görünmez oldular.

Benzer bir olayı bir daha yaşıyoruz; Muğla ve İstanbul civarında yaşanan trajik orman yangınlarının arkasında Pkk destekli yapıların olduğu haberi çıktı. Haberde şöyle deniyor:

“İstanbul ve Muğla'daki orman yangınlarını PKK'nın da içinde olduğu Halkların Birleşik İntikam Milisleri üstlendi. 

İstanbul Kartal Aydos’da başlayan orman yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınırken, Muğla’nın Dalaman ve Milas ilçeleri arasında başlayan yangın ise halen devam ediyor. Muğla’da geniş bir alanda etkili olan yangın nedeniyle birçok köy boşaltıldı.

Örgütün üstlendiği eylemi, PKK’ya yakın ANF adlı site duyurdu. Örgüt ormanın yok olmasından övgüyle söz etti. Örgüt açıklamasında, yüzlerce hektar ormanı ve içinde yaşayan binlerce canlıyı yok etmekten övgüyle söz etti. Açıklamada ayrıca turizmin sekteye uğramasından ve bölgedeki iş makinalarının yok olduğundan bahsedildi.”(İndependent Türkçe)"

Şimdi şu soruları sormadan edemiyor insan,

-Acaba Gezi deki ağaçlar daha mı yeşildi?

-Muğla ve İstanbul’daki yangınlarda maazallah dindar birinin parmağı olsaydı  yine böyle Üç Maymunu oynar mıydınız?

-“Ormanlar tüm insanlığın ortak mirasıdır” “Ağaç demek oksijen demek” “Ormanlar hepimizindir” gibi sloganları da mı ideolojinize kurban ediyorsunuz?

-Pkk’ye bir şey diyecek misiniz?

Bu haberler de ilginizi çekebilir