• DOLAR 32.592
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2510.01
  • ...
"3 milyon kitap dağıttık"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü aylık kitap okuma yarışmasında dereceye giren 537 ortaokul öğrencisine eşofman takımı hediye edildi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Yıl içerisinde çeşitli yarışmalarla öğrencileri ödüllendiren Şahinbey Belediyesi aylık olarak düzenlenen kitap okuma yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü olan 537 ortaokul öğrencisini eşofman takımıyla ödüllendirdi.

Şahinbey Kültür Merkezinde düzenlenen ödül töreninde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için düzenli olarak kitap dağıttıklarını söyledi.

Tahmazoğlu, "Her ay öğrencilerimize ve gençlerimize kitap dağıtıyoruz. Şu anda da dağıttığımız kitap sayısı 3 milyona yaklaştı ve dağıtmaya da devam ediyoruz. Her şey okumakla ve eğitimle başlıyor. Şahinbey Belediyesi olarak eğitim alanındaki yatırımlara çok büyük önem veriyoruz. Ayrıca okullardaki gençlerimizin ve çocuklarımızın da başarılarını ödüllendiriyoruz. Bu kapsamda ortaokul ve lise öğrencilerimize yaklaşık 400 bin adet spor ayakkabısı dağıttık. Ayrıca gençlerimize spor yapmaları için eşofman takımları, forma, futbol, voleybol, basketbol topları verdik. Bu yöndeki başarı ödüllerimiz devam edecek. " diye konuştu.

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Türe de Şahinbey Belediyesi’nin eğitimi desteklediğini belirterek, “Çocuklarımızın okumasını ve okuma alışkanlığı kazanmasını önemsiyoruz. Çünkü okuyan toplumlar gelişen toplumlardır. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun eğitime önemli faydaları olmuştur. Okul yapımı, okul arsa tahsisi ve öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor. Bundan dolayı Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler tek tek sahneye çağrılarak ödülleri takdim edildi.

Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Törene, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Türe, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, başkan yardımcıları, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öte yandan, daha önce de Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öncülüğünde ilçedeki tüm lise öğrencilerine toplam 41 bin 522 adet eşofman takımı hediye edilmişti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir