• DOLAR 32.492
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2435.485
  • ...
Hollywood Yapımları Bilinçaltını Devamlı Besliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber/ Faruk Kuzu / Haber-Yorum

Neredeyse bütün anne babaların dert yandığı aynı konu"Çocuklarının ahlaki ve davranış olarak yozlaştığı" gerçeğidir.

Gençliğin yaşam tarzına ve meraklarına bakıldığında ebeveynlerin haksız olmadığı görülür.Peki çocuklar ve gençlikteki bu hızlı değişim ve dönüşümün sebebi nedir?

Elbette ki birçok sebep sayılabilir lakin ilk sırada Hollywood menşeli çizgi film, dizi film ve filmlerin en büyük etken olduğu söylenebilir."  Hollywood 25. Kare Tekniği" denilen özel-teknolojik bir yöntemi kullanarak izleyicilere devamlı "Subliminal Mesajlar" zerk etmektedir.

ABD Stanford Üniversitesinin "İnsan Davranışları Enstitüsü" ile İngilteredeki"Tavistork (Psikolojik Harp Merkezi)'nin yaptıkları 40 yıllık araştırma neticesinde "İnsanların sadece %6'sı Mantık ile hareket etmektedir, insanlar Duygularıyla hareket eder." denilmektedir.

Bu çıkarımdan yola çıkan Hollywood özellikle "En popüler yapıtlarla tüm insanlara, hususen çocuk ve gençlere aralıksız olarak mesajlar vermekte, yönlendirmektedir."

Bu Subliminal mesajlarda neler sunuluyor bakalım: Cinsel içerikler, cinsel organlar, eşcinsellik vurgusu, cinsiyet eşitliği, ezoterik örgütler, semboller, isyan ahlakı, anne babaya karşı çıkma, bireysel yaşam tarzı, bekar anneler bekar babalar yaşantısını özendirme, haz ve hıza dayalı yaşam tarzı. inaçsızlık, ateistlik,deizm çalışmaları, Dünyayı yönettiği iddia edilen Ailelerin reklamı..Batı mitolojisinin reklamı, kadim Yunan mitolojisinin(Haşa Tanrılar algısının yaşama aksettirilmesi) Tek dil- Tek din Tek tip insan modeli projesinin adım adım uygulanma çabaları ....görülmektedir.

Bu tespitlerden sonra ebeveynlere ancak şu tavsiyede bulunabiliriz; Subliminal mesajlar  yayan Lion Kıng,Simpsons, Sünger Bob, Şirinler, Tarzan, Pokemon,v.s yüzlerce çizgi film var çocukları bunlardan uzak tutmak gerekir.Gençler ve yetişkinler için ise yapılacak en iyi şey Hollywood ürünlerinden uzak durulmasıdır. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir