• DOLAR 32.339
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2308.229
  • ...
Kayıp Kur'an kursu öğrencisi bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğitim alması için ailesi tarafından gönderildiği yatılı erkek Kur'an kursundan izin almadan ayrılan ve daha sonra kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki M.G, kayıp ihbarı sonrası yapılan çalışmalar sonucu bulundu.

Siirt Valiliği tarafından yapılan açıklamada, merkeze bağlı İnkapı köyü Suffe Erkek Kur'an Kursuna eğitim alması için ailesi tarafından yatılı olarak gönderilen 14 yaşındaki M.G'nin kaldığı kurs yetkililerinden izin almadan ayrıldığının öğrenilmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığının, Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'na kayıp müracaatında bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Kayıp müracaatının alınmasını müteakip, İl jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü timi ve merkez ilçe Jandarma Komutanlığı unsurları süratle kayıp çocuğu arama faaliyeti için görevlendirilmiştir. Jandarma ekiplerinin süratli, planlı ve titiz çalışması neticesinde kayıp çocuk Siirt il merkezinde bulunmuştur. Kayıp M.G. Siirt Devlet Hastanesi'ndeki sağlık muayenesini müteakip, ailesine teslim edilmiştir." denildi. (Murat Orhan-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir