• DOLAR 32.343
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2317.92
  • ...
Soros Vakıflarının Cinsiyet Eşitliği Projesi TBMM ALT komisyonunda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER / FARUK KUZU - YORUM HABER

Türkiye'nin önündeki en önemli sorunlardan birisi olan "Cinsiyet Eşitliği Projesidir" Oldukça masum görünen bu proje ilk sunulduğunda "Kadın-erkek arasındaki "eşitlik olarak lanse edildiği için laiki,solcusu, muhafazakarı her kesimden destek bulmuştu lakin sonradan anlaşıldı ki Seytanın SAĞ'dan yanaşması gibi bu da Küreselciler denilen "Pagan inançlı ekibin"sürümüymüş.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İslami kesimin yoğun tepkileri sonrası "İstanbul Sözleşmesi Nas Değildir "demesine rağmen Türkiye'deki uygulayıcılar olan Feminist dernekler. LGBT örgütleri, ve bunların destekçisi siyasi yelpaze (HDP, CHP ve Sol Partiler) bu projeyi topluma benimsetmek için var güçleriyle çalışmaya devam ediyorlar. Bu haberlerden biri ajanslara şöyle düştü;

''İstanbul Sözleşmesi'nin Etkin Uygulanması ve İzlenmesi Alt Komisyonu'', İstanbul Sözleşmesi'nin daha etkin uygulanması için Feminist derneklerle bir araya geldi. TBMM'deki  komisyon toplantısında "''Türk Kadınlar Birliği, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı, Kadın Dayanışma Vakfı VE KADEM’in de" bulunması endişeleri daha da artırmaktadır.

Arkasında SOROS vakıflarının olduğu bu Şeytani proje ülkeye ne getirir siyasiler bir daha düşünmelidir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir