• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Dijital Uygarlık; Tek Dil, Tek Din ve Tek Tip İnsan Modeli mi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber/ Faruk Kuzu /  Haber-Yorum

Hızla değişen dünyada bilgi ve teknoloji DİJİTALİZE olmakta.

Z KUŞAĞI (2000'den sonra doğanlar) dijitalize olmuş teknoloji içinde gözlerini açtılar.

İnsanlık medeniyetinin önceki nesillerinden farklı olan bu nesil "Küreselleşmenin" etkisi/yönlendirmesiyle hızla "TEK TİP İNSAN" olmaya doğru gitmektedir.

Yeni insan olarak "Tek dil- Tek din"üzerine formatlanmış rahat kontrol edilebilen bir model öngürülmektedir. Bu projenin arka planındakiler tüm hedeflerini "Teknoloji " üzerinden gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar.

Teknoloji geliştikçe "Dijital Uygarlık"çağının yaşam mühendisleri "İnançsız, sorgulamayan, cinsiyetsiz "yeni insan modelini vitrine daha rahat sürmektedir.

Dijital Dünya "Kendi Sosyolojisini" oluşturmakta. Bu dünyanın ideologları , Google ve Facebook... filozofları yani "toplum mühendisleridir."

Bu düşünürler yaratılışı, evreni, yaratıcıyı... sorgulamaya başlayarak  inançsız gayesiz anlamsız bir hayat  sunarak  Z kuşağını dizayn ediyorlar. 

Bu büyük fesad grubuna karşı Rus Ortodoks Patriği dayanamayarak şöyle haykırmştı  "Cep telefonları Deccalist sistemin alt yapısını oluşturuyor!"

Yine Papa yakın zamanda gittiği Fransa'da dayanamayıp  "Lanet olsun yasalarınıza ki insan neslini bozuyorsunuz" diyerek "Cinsiyet Eşitliği Projesine" tepki göstermişti.

Batılı din adamları oynanan oyunu gördükleri için tepki gösteriyorlar.

Ne yazık ki İslam Dünyası aynı duyarlılığa sahip değil!

Oysa bir nesil gözlerimizin önünde devşiriliyor.

Bu gün ajanslara düşen bir haber biraz umut verse de mahiyeti itibariyle yeterli görülmüyor.

Haberde; "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli güvenliği tehdit edebilecek veya kamu düzeninin bozulmasına yol açabilecek kritik türdeki verilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla "Bilgi ve İletişim Güvenliği Tedbirleri"ne ilişkin genelge yayımladı." denilmekte.

Buna göre devlet bilginin saklanması, sızdırılmaması konularına odaklanmış olunuyor.

Oysa bununla birlikte bilginin kontrolü ve nasıl sunulacağıyla ilgili olarak ta çalışma yapılmalı  hatta bu konuda geleceğe projeksiyon tutan bir BAKANLIK kurulmalıydı....

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri