• DOLAR 32.383
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Bağlama ve gitar kursuna yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi tarafından Hasan Celal Güzel Sosyal Tesis’indeki bağlama ve gitar kursu yoğun ilgi görüyor.

Okulların kapanmasıyla birlikte Şahinbey Belediyesine bağlı kurslara yoğun iligi gösteren öğrenciler bağlama ve gitar öğrenebilmek için Hasan Celal Güzel Sosyal Tesisi’ne akın ettiler. Şahinbey Belediyesi ayrıca sosyal tesislerinde çeşitli kurslar vererek vatandaşların bilgilendirilmesi sağlanıyor.

Hasan Celal Güzel Sosyal Tesis’inde hafta boyunca bağlama ve gitar kursuna gelen 120 öğrenci kendilerine sunulan imkanlardan ve tesislerden memnun olduklarını söylediler.

Öğrenciler, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahamzoğlu bizlere destek olarak kitap, spor ayakkabısı, futbol, voleybol, basketbol topları, eşfoman, bilgisayar gibi bir çok hediyeler veriyor. Bunların yanı sıra tatillimizi en iyi şekilde değerlendirmek için gençlik merkezlerinde ve sosyal tesislerde çeşitli kurslar düzenliyor. Bizler de gitar ve bağlama kursuna geliyoruz. Günlerimiz hocalarımızında desteği ile çok eğlenceli ve öğretici geçiyor. Bizlere bu imkanı sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz.” diye konuştular. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir