• DOLAR 32.515
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2428.53
  • ...
Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünce  Körfez-Gümüşova Kavşağı arası otoyol ve bağlantı yollarında üstyapı iyileştirmesi  ve büyük onarım inşaatı kapsamında İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri  arasındaki bölümde üstyapı onarım ve yenileme çalışması yürütülecek.
 
 Çalışma nedeniyle Anadolu Otoyolu İzmit-Adapazarı yönü trafiğe  kapatılacak. Trafik akışı İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 kara yoluna  yönlendirilecek, Adapazarı Gişeler'den tekrar otoyola katılım sağlanacak. 
 
Bugün saat 21.00'de başlayacak çalışma, 9 Ağustos Cuma günü saat  06.00'da tamamlanacak. Söz konusu kesimde saat 21.00'de trafiğe kapatılacak  otoyol, saat 06.00'da tekrar kullanıma açılacak.  Ayrıca çalışmalarda trafik düzenlemeleri, sınav ve bayram günleri göz  önünde bulundurularak gerçekleştirilecek. Söz konusu çalışmalar sırasında gerekli tüm emniyet tedbirlerinin  alınıp trafik işaretlemelerinin yapılacağı, sürücülerin ise yol üzerindeki trafik  işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiği kaydedildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir