• DOLAR 32.494
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2433.14
  • ...
Patnos cezaevinde ‘dayak’ iddiası!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

İddiaya göre iki yıldan beri Ağrı Patnos L Tipi Cezaevinde kalan Ayhan Demir gardiyanlar tarafından darp edildi. Koğuş arkadaşına yapılan müdahaleye engel olmak isteyen Demir’in cezaevi müdürünün odasına götürülerek darp edildiğini iddia eden kardeşi Mustafa Demir, ‘Ağabeyimin hayatından endişe ediyoruz’ dedi.

“AĞABEYİMİN KABURGASI KIRILMIŞ”

Ağabeyinin darp edildiğini iddia eden Mustafa Demir, “Ağabeyimin koğuşunda bir mahkum ile gardiyanlar arasında tartışma çıkıyor. Ağabeyim de araya giriyor. Gardiyanlar hem ağabeyimi hem de arkadaşını darp ediyor. Ağabeyim darp raporu almak istiyor ama izin vermiyorlar. Avukatları kendisiyle görüşmeye gittiler. Öğrendiğimize göre kaburgaları kırılmış. Ağabeyimin hayatından endişe ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Gerekli yerlere şikayetlerde bulunduklarını belirten Demir, “Hem CİMER’e hem de Adalet Bakanlığına suç duyurusunda bulunduk. Sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Bunu yapanların cezasız kalmaması gerekiyor” dedi.

CEZAEVİ YETKİLİSİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

Gazetemize konuşan cezaevi yetkilisi ise iddia edildiği gibi bir olayın yaşanmadığını, kurumlarını kötülemek için böyle iddiaların ortaya atıldığını ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir