• DOLAR 32.503
  • EURO 34.604
  • ALTIN 2480.139
  • ...
BAE Prensi İngiltere'de öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yönetiminde yer alan Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi, aşırı doz uyuşturucu kullanımından öldü.

LONDRA'DA HAYATINI KAYBETTİ
39 yaşında İngiltere'nin başkenti Londra'da hayatını kaybeden Kasimi, moda sektöründeki faaliyetleriyle tanınıyordu.

BAE Prensi İngiltere'de öldü

Ölüm nedeniyle BAE'deki bütün bayraklar yarıya indirildi ve üç gün yas ilan edildi. Aile, ölümü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Binlerce kişi sosyal medya üzerinden Şeyh ve ailesine başsağlığı diliyor. 1972 yılından bu yana Şarika kentini yöneten Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi, ikinci kez bir oğlunu kaybediyor. 1999 yılında, en büyük oğlu aşırı doz eroin sebebiyle ölmüştü.

 Yapılan açıklamada Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi'nin ölüm nedeni belirtilmedi.

İNGİLİZ BASINI YAZDI
İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; ihbar üzerine Kasimi’nin Knightsbridge semtindeki evine giden acil servis ekipleri, çok sayıda uyuşturucu buldu.

EVDE UYUŞTURUCU BULUNDU
Gazeteye konuşan kaynaklar, 39 yaşındaki erkek giyim markası sahibi Kasimi’nin ölü bulunduğu evde uyuşturucu kullanıldığını ve seks partisi yapıldığını söyledi.

Söz konusu kaynak, “Görünüşe bakılırsa, bazı konukların uyuşturucu aldığı ve cinsel ilişkiye girdiği bir parti yapılıyordu. Şeyh Halid’in uyuşturucu aldıktan sonra aniden ölmüş olabileceğinden şüpheleniliyor. Polis soruşturmasının yanı sıra acil bir iç soruşturma emri verildi ve personelin sessiz kalması yönünde talimat verildi” dedi.

Şeyh Halid’in ölü bulunduğu evin, 90 milyon pound’a satılan evlerin bulunduğu bir yerde yüksek kalitede bir apartman dairesi olduğu öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir