• DOLAR 32.532
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2489.118
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 4 Aralık 2012 Salı günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ADANA HABER GAZETESİ: DAVUL BÜROKRATIN BOYNUNDA TOKMAK YEĞEN`İN ELİNDE Mİ?
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz`ın yeğeni olarak \"Çete\" soruşturması sanıkları arasına giren Cengiz Dinçer`in belediyedeki en yetkili isim olduğu iddia ediliyor. Dinçer`in bu görevi hangi mevzuata göre üstlendiği de merak konusu.

STK`lar Çukurova İçin Birleşiyor
Çukurova Sanayi ve İŞ Dünyası Federasyonu (SİFED) başkanı Akkurt, Çukurova bölgesinde bir çok alanda önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çekerek, \"ortak hareket edilmezse büyük bir fırsatı kaçırabiliriz\" dedi

Uyuşturucu Bağımlısı Kardeşini Bıçakladı
Adana`da 27 yaşındaki Onur Öztürk, uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ettiği kardeşi 23 yaşındaki Murat Öztürk`ü bıçakla yaraladı.


EKSPRES GAZETESİ: NATO`YA VE İŞGALE HAYIR
Adana`da, çeşitli parti ve sivil toplum örgütü üyeleri, Türkiye`nin talebi üzerine NATO tarafından patriot füzeleri kurulacak olmasına tepki gösterdi. İnönü Parkı`nda bir araya gelen çeşitli parti ve sivil toplum örgütü üyeleri, `NATO elini Türkiye`den çek` sloganları attı. Grup, `NATO`ya ve işgale hayır` pankartı açtı.

Bir Günlüğüne Engelli Oldular
Adana`da özel bir hastane çalışanları, engellileri anlamak için onların yerine geçti. Çalışanlar, bir dakikalığına tekerlekli sandalye kullandı, gözlerini bağlayıp yürüdü.

Hırsızı Vicdanı Ele Verdi
Adana`da 31 evdeki hırsızlık olayı, vicdanının sesini dinleyen bir şüphelinin itiraflarıyla aydınlatıldı. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir