• DOLAR 32.535
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2425.027
  • ...
Hindistan'dan Akılalmaz Çirkin Teklif !
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İktidardaki Hindu milliyetçisi Bharatiya Janata Partisi'nin (BJP) yöneticilerinden Gaur, sosyal medyada büyük tepki toplayan bir paylaşım yaptı.

Hindistan'da iktidardaki BJP'nin yöneticilerinden Sunita Singh Gaur, Hindulara Müslüman kadınlara sistematik bir şekilde tecavüz etme çağrısında bulundu.

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinin Ramkola bölgesinde BJP'nin Mahila Morcha (Kadın Kolları) başkanı olan Gaur, Müslüman kadınlara topluca tecavüz edilmesi gerektiğini söyledi.

Gaur "Hindistan'ı korumak için Hinduların Müslüman kadınlara sokak ortasında ve evlerine girerek topluca tecavüz etmesi gerektiğini" ifade ederek, "Bu şekilde Müslüman kadınların evlerinden çıkamayacağını" savundu.

Gaur'un bu ifadelerinin ardından görevinden alındığı öne sürüldü.

Hindistan'da bir nefret suçu olarak tecavüz oldukça yaygın bir saldırı.

Ülkede Hindular diğer din ve etnisitelerin mensuplarını cezalandırmak, yerlerinden etmek ve göçe zorlamak için sistematik toplu tecavüzler gerçekleştirebiliyor.

Keşmir gibi Müslüman nüfusun yoğun olduğu bölgelerde benzeri vakalara rastlanabiliyor.

2018 yılının Ocak ayında Keşmir'de 8 yaşında bir kız çocuğu, bir Hindu tapınağında 8 Hindu tarafından günlerce tecavüze uğramış, bir süre sonra olayın bölgedeki Müslümanları yerlerinden göç etmeye zorlamak için gerçekleştirildiği anlaşılmıştı.

kaynak: mepa news

Bu haberler de ilginizi çekebilir