• DOLAR 32.561
  • EURO 34.945
  • ALTIN 2431.638
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 04 Aralık 2012 Salı günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

BATMAN BASIN.COM; `REHBER TV BATMAN TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE GİRDİ`
2011 yılında Çağrı TV olarak yayına başlayan ve yıldönümünde Rehber TV olarak yayına devam eden Rehber TV, Batman temsilciliğini törenle açtı.

`Engelsiz Cami Engelsiz İbadet`
Batman Müftüsü Hasan Çağlar, Engelsiz Cami Engelsiz İbadet sloganıyla engelli vatandaşların sıkıntılarını hafifleteceklerini belirtti.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `TPAO 58. YAŞINDA`
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 58.Kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

`Aile-Der Yasak Kabul Edilemez`
Aile Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Aile-Der Başkanı Songül Rumeysa Sütçü, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda kılık kıyafeti düzenleyen yönetmelikteki başörtüsü yasağının kabul edilemez olduğunu belirtti.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `TELEVİZYONLU GÖÇEBE ÇADIRI`
Serin yaylalardan geri dönen göçebe aileler, Batman çevresine yerleşmeye başladı.

`Hasankeyf`te Ağlayan Mağara`
Hasankeyf`te saklı bulunan tarihi mekanlar, yıllar sonra ortaya çıkıyor. Hasankeyf yakınlarında bulunan ve tavanından damlayan sudan dolayı `Ağlayan mağara` olarak anılan mağara, Hasankeyf Belediye Başkanı A. Vahap Kusen`in çabaları sonucu turizme kazandırıldı.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `BATMAN`A GELİRKEN VURULMUŞTU`
Diyarbakır`da çıkan silahlı kavgada kaza kurşunuyla ağır yaralanan Çorumlu askeri öğretmen Tunahan Dura, olayın sorumlularının bulunması için yargıya gitmeye hazırlanıyor.

`Camilerde `Engelli` Girişleri Yapılacak`
Müftü Hasan Çağlar, `Engelsiz Cami Engelsiz İbadet` sloganıyla engelli vatandaşların sıkıntılarını hafifleteceklerini belirtti.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `FİBER OPTİK GELİYOR!`
Telekom Batman İl Müdürü Necati Salman, Batman`da en büyük sorunun kablo hırsızlığı olduğunu ve önüne de fiber optik kablolarla geçeceklerini söyledi.

`Rehber TV Temsilciliği Açıldı`
2011 yılında Çağrı TV olarak yayına başlayan ve yıldönümünde Rehber TV olarak yayına devam eden Rehber TV, Batman temsilciliğini törenle açtı.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `SAĞLIK-SEN, DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI`
Sağlık Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü`nü kutladı.

`Bedelli Askerlik Yapanlar Dikkat`
Bedelli askerlik başvurularının ikinci taksidinin son günü yaklaşırken bazı yükümlüler internet sisteminin kurbanı oldu.

BATMAN GAZETESİ; `REKTÖR ULUÇAM ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU`
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle üniversite SKS Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren engelsiz birime bağlı, engelli idari personel ve öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

`Rehber TV. Batman Temsilciliği Açıldı`
2011 Yılında Diyarbakır`da yayın hayatına başlayan Çağrı TV, yayın hayatının 1. yıl dönümünde isim değişikliğine gitti ve ismini \"Rehber Tv\" olarak değiştirdi. Batman`da temsilcilik açan Rehber Tv. paket programlar yaparak yayına devam edecek.

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `TÜP BEBEK İZDİHAMI`
Yeni Kültür merkezinde düzenlenen Tüp Bebek tedavisi toplantısı yoğun ilgi gösteren kadınlar izdihama neden oldu.

`Aydınkonak Sakinleri Baz İstasyonu İstemiyor`
Aydınkonak köyü sakinleri, köylerine kurulacak baz istasyonunun sağlık sorunlarına neden olacağını ve bu yüzden istasyona karşı olduklarını belirttiler.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `REHBER TV TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI`
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Osman Nasıroğlu, Ankara`da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `KIL ÇADIRINDA YAŞAM`
Hakkari`nin Berçelan yaylasından Batman`ın Demirbilek (Meymune) köyüne yerleşen 10 göçer ailesi; \"Sıcak bölgeye ulaşmak için 1.5 ayımız yolda geçti. Gidiş-gelişlerimiz üç ay sürüyor. Sıcak bölgeyi özlemiştik\" diyorlar. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir