• DOLAR 32.381
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.06
  • ...
“Gaziantep sağlık alanında örnek teşkil edecek”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, ilde faaliyet gösteren özel hastaneleri ziyaret ederek hastane çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde kentin sağlık durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Gül, Gaziantep’in sanayi ve ticarette olduğu gibi sağlık alanında da devam eden yatırımların tamamlanması ile beraber bölgede örnek teşkil edecek bir konuma geleceğini kaydetti.

Son yıllarda yapılan sağlık yatırımları ile beraber vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinde gözle görülür bir iyileşme olduğunu belirten Gül, “Bizler, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla hareket eden bir neslin temsilcileriyiz. Sağlıklı bir toplumun olması ancak sağlıklı bireylerle mümkündür. Bu kapsamda sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılabilmesi için gerek devlet, gerekse özel sektör olarak insan odaklı yaklaşımla hizmet verilmektedir.” dedi.

Gül, “İlimizde, 10 Sağlık Bakanlığı, 20 özel ve bir üniversite hastanesi olmak üzere toplamda 31 sağlık kuruluşu vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmaktadır. Her geçen gün bu hizmetlerin kalitesi artarak devam edecektir. Vatandaşa hizmet noktasında fedakârca görevini yapan tüm sağlık çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Gül, yine yapımı tamamlandığında Ortadoğu’ya hitap edecek olan bin 875 yataklı Şehir Hastanesi ile birlikte Gaziantep’in sağlık turizminde de adından söz ettireceğini belirtti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir