• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Sarıyerde Göçük Meydana Geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Sarıyer Zekeriyaköy Karaağaç mevkiinde yeni yapılan villaların kanalizasyon çalışmaları sırasında patlayan su borusunu tamir etmek için iş makinasının açtığı çukura inen yabancı uyruklu ve adının Ramazan olduğu öğrenilen işçi, toprak kayması sonucunda beline kadar toprak altında kaldı. Çevredeki diğer işçiler toprak altında kalan arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı.
 
Başarılı olamayan işçiler İtfaiye ve 112 sağlık hattını arayarak yardım istedi, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri toprak altında kalan işçiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

İş makinalarınında yardımıyla işçinin kaldığı yer genişletildi. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları devam ederken sağlık ekipleri de toprak altında kalan işçiye ilk müdahaleyi yaparak serum bağladı.

Adeta ecel terleri döken işçi itfaiyenin yaklaşık iki buçuk saatlik çalışması sonrasında çıkarılabildi. Vücudunun belden aşağısında ezik ve kırıkların olduğu belirtilen işçi olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından Maslak Acıbadem Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Zekeriyaköy Mahalle Muhtarı Semra Özkaya, "Çok fazla kanalizasyon çalışması yapılıyor. Yürümek neredeyse imkansız. Her taraf çamur altında. İnşallah bu olay yetkililere ders olur" dedi. Polis olayla ilgili iinceleme başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir