• DOLAR 32.593
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2512.652
  • ...
Mangaldan Zehirlenen 2 kişi Hayatını Kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Midyat`a bağlı Şenköy Beldesi`nde, kiralık kaldıkları evde ısınmak amacıyla teneke içerisinde yaktığı ateşi söndürmeden uyuyan Şeref Konak (30) ile arkadaşı Hasan Yaral (36), sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek, yaşamlarını yitirdi.


Edinilen bilgilere göre, olay Midyat`a bağlı Şenköy Beldesi Yeni Mahalle Bulvar Caddesi`ndeki evde meydana geldi. İddiaya göre, beldedeki bir inşaatta fayans ustası olarak çalışan işçiler Şeref Konak (30) ile arkadaşı Hasan Yaral (36) kiralık kaldıkları evde dün akşam üşüyünce teneke içerisinde ateş yakıp uyudu. İnşaat işçisi iki arkadaşın, sabah çalıştıkları inşaata gitmemesi üzerine komşuları merak etti. Seslenmelerine rağmen evden cevap gelmemesi üzerine içeri giren komşuları, iki arkadaşın cansız bedeni ile karşılaşıp, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve savcının yaptığı ilk incelemede inşaat işçilerinin yaktıkları közün dumanından zehirlenerek öldüğü ileri sürüldü. İki inşaat işçisinin cenazeleri kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Midyat Devlet Hastanesi`nin morguna kaldırıldı.


Olayın duyulmasının ardından zehirlenen iki kişinin aileleri hastanede sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına boğulan acılı aileleri yakınları güçlükle yatıştırdı. Şeref Konak`ın evli ve 3 çocuk babası olduğu, Hasan Yaral`ın da evli ve 9 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (M. Sait Başaran-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir