• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adana Umut Der, Aralık Ayı Gıda Yardımlarını Dağıtmaya Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Adana Umut Der Gıda Bankası, hayırseverlerin yaptığı bağışları hiç bekletmeden yardıma muhtaç ve yoksullara ulaştırarak fakirle zengin arasında köprü olmaya devam ediyor.
 
Her ay düzenli yaptığı gıda yardımı çalışmasını sürdüren Adana Umut Der Gıda Bankası, Aralık ayında da 150 adet gıda paketi hazırlayarak dağıtmaya başladı.
 
Yapılan gıda yardımları hakkında bilgi veren Adana Umut Der Gıda Bankası Başkanı Selahattin Yeniay, "Her ay rutin olarak yaptığımız yardımları sürdürüyoruz. Her ayın biri ile beşi arasında gıda yardımlarımız oluyor. Aralık ayında da daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 150 adet gıda paketi hazırladık. Bunların dağıtımını sürdürüyoruz" dedi.
 
Yardım ettikleri kişileri yapılan tespitlerle özenle seçtiklerini belirten Yeniay; "Yardım ederken genelde çalışanı olmayan, kalabalık aileleri ve ihtiyaç sahibi olduğuna kanaat ettiğimiz ailelere yardımlarda bulunuyoruz. Dernek olarak hedefimiz, bir şekilde bize ulaşamamış fakir aileleri de tespit edip onlara da yardım edebilmek."dedi.
(Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir