• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
Minik Öğrenciler Beğeni Topladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Dün saat 14.00`da Gültepe Mahallesinde bulunan Gültepe Anaokulu bahçesinde gerçekleşen programa Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Şube Müdürü, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Okul öncesi minik öğrenciler toplum önünde kendilerini ifade edebilme, kendilerine olan güveni gösterebilme, büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı bir anı bulunduracak bir günü yaşamak için hazırladıkları programda hünerlerini ard arda sergilediler.

 

Okul öncesi minik öğrenciler \"arılar\", \"kelebek\", \"ördek, \"dik dur kardeşim\", farecik\", \"tren oyunu\", \"hapşu adlı şarkı ve şiirler okuyarak izleyenlerden bol bol alkış aldılar.

 

Okul öncesi minik öğrencilerin sergilediği oyun ve okudukları şiirler sonrası bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa \" Öncelikle okul müdüresi ve öğretmenleri bu güzel etkinlik için kutluyorum. Programda minik yavruları yalnız bırakmayan siz değerli velilere de teşekkür ediyorum. Minik yavrularımızın bu kadar kısa süre içinde aldıkları eğitimi sergileyebilme noktasına gelmeleri bizleri sevindirmekte. Ben bütün minik yavrularımızın gözlerinden öpüyorum. İlimizde okul öncesi okula gitme oranını daha yüksek seviyelere ulaştırmak için Milli Eğitim olarak çabalarımız devam edecek \" diye konuştu.

 

Program velilere yapılan ikramlarla sona erdi.(M.Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir