• DOLAR 32.352
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.41
  • ...
“Uyuşturucuyla mücadele birlikte yapıldığında sonuç alınabilir”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu “Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü” kapsamında Mardin Valisi Mustafa Yaman ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar’ı makamlarında ziyaret ederek destek istedi.

Şube Başkanı Günlüoğlu ve Şube Sekreteri Abdulsamet Yılmaz, ziyaret ettikleri Mardin Valisi Mustafa Yaman ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar’dan Yeşilay çalışmalarına tam destek söz aldılar.

Ziyaretlerde, uyuşturucu mücadelesinde alınan olumlu sonuçlar konuşulurken, sigara denetimlerinin devam edileceği vurgulandı.

Mardin Valisi Yaman, Yeşilay’ın bağımlılıklar konusunda yaptığı mücadele ve çalışmaların takdire şayan olduğunu, yapılan faaliyetlerin her zaman desteklenmesi gerektiğini ve Yeşilay’ın yanında olduklarını belirtti.

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ise, son yıllarda uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli başarılar elde ettiklerini, hız kesmeden uyuşturucu kaçakçıları ile mücadelenin sürdürüleceğini ve denetimlerin aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Şube Başkanı Günlüoğlu, “Gerek Mardin Valiliğinin, gerekse de İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarını takip etmekteyiz. Özellikle gençlerimizi uyuşturucu bataklığından korumak için her zaman devletin en üst kurumlarıyla işbirliği yapmak istiyoruz. Bu alanda ben Yeşilay Cemiyeti adına kendilerine teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar Yeşilay’ın yanında oldular. Özellikle sigara ve alkol denetimleri konusunda da yetkililerin daha fazla gayret etmesi gerektiğini düşünüyorum.  Çünkü bu görev sadece Yeşilay’ın değildir. Hep birlikle bağımlılıklar ile mücadele edildiğinde iyi bir sonuca ulaşılacağını umuyorum.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir