• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Rektör Battal`dan İşitme Engellilere Moral
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle YYÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Murat Demirel, YYÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Eray çelik ile birlikte Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu`nu ziyaret eden YYÜ Rektörü Peyami Battal, öğrencilerle işaret diliyle konuşarak kendilerine moral verdi.

Okul Müdürü Fazıl Turgut ile makamında, YYÜ olarak kendilerine elinden gelen desteği sunacaklarını belirten Rektör Battal, \"Bütün ekibimizle, imkânlarımızla kesinlikle yanınızdayız. Çocuklarımız için varız. Ne yapmamız gerekiyorsa da yaparız. Bunlar bizim çocuğumuz. Bu çocukların ortaya koyacağı başarı hepimizi ilgilendiriyor. Bu yüzden sizlerle beraber bunları bir yerlere taşıyacağız\" dedi.

Daha sonra beraberindekilerle sınıfları dolaşan Rektör Battal, işitme engelli öğrencilerle işaret diliyle konuşmaya çalıştı. İdarecilerden öğrencilerin gezdirilmesi konusunda kendilerine yardımcı olacaklarını ifade eden Battal, bu konuda her türlü desteği sunacaklarını sözlerine ekledi.

Okul Müdürü Fazıl Turgut ise Rektör Battal`ın Okulu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, \"Sizin buraya gelmeniz hem bizim açımızdan hem öğrenciler açısından iyi bir moral olmuştur. Bizlere gösterdiğiniz bu ilgi ve ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum\" şeklinde konuştu. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir