• DOLAR 32.395
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.372
  • ...
`Hür Dava Partisi Ümmetin Sesi Olacak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Mustazaflar hareketinde beklenen parti açıklaması yapıldı. Hareket sözcülerinden Sait Şahin parti ismi olarak pek çok isim arasından Hür Dava Partisi (Hüda-Par) ismini belirlediklerini açıkladı.
 
Huda Par`ın Türkiye`ye ve bütün İslam alemine hayırlı olması temennisinde bulunan Tatvanlılar, Hür Dava Partisi`nin ümmetin sesi olacağını söyledi.
 
"Özlemle Beklenen Bir Siyasi Yapıydı Milletimize Hayırlı Olmasını Diliyorum"
"Yıllarca haklarımızı savunurlar beklentisiyle kendilerine oy verdiğimiz siyasi yapılar maalesef milletin özellikle dini hassasiyetleri yüksek olan vatandaşların beklentilerini karşılamakta aciz oldukları ortadır" diyen ilçe esnafından Ramazan Kutay, Hür Dava Partisinin beklentileri karşılama noktasında halkın özlemle beklediği bir siyasi parti olacağını belirterek, pek çok sorunun çözümünde ön ayak olmasını diledi.
 
"Bu Partiye Çok İş Düşüyor"
Kurulan yeni partiye, halkının hemen hemen tamamının Müslüman olduğu bu memlekette başörtü sorunu ve diğer sorunlara çözüm bulmak noktasında çok iş düşeceğini belirten esnaf Erkan Yaşar da, "Samimi ve özverili bir çalışma ile inanıyorum ki yeni kurulan Hür Dava Partisi ( Hüda-Par), Allah`u Teala`nın da yardımıyla bu sorunların üstesinden gelecek. Yapacakları hizmetler için rabbimden hayırlı çalışmalar diliyorum" dedi.
 
Bu Parti Hayırlı İşler Yapacak
Huda Par`ın sorunların giderilmesinde alternatif bir yapı olacağını belirten Nihat Çetin (sağlıkçı) ise, "Öncelikle Allah`a hamdolsun dertlerimize dermen olacak ve sorunlarımıza çözüm bulacak bu siyasi yapı. Allah`ın izniyle her türlü sorunun giderilmesi noktasında halkımıza bir alternatif olacak. Sorunları çözen bir merci olacaktır inşallah. Neden böyle emin konuşuyorsun derseniz bu camianın daha önceki yaptıklarını ben bir senet olarak görüyorum. Mustazaf-Der olarak Türkiye`nin hemen hemen her yerindeki faaliyetlerini takip ediyordum. Özellikle muhtaç ve kimsesizlere yaptıkları yardımları biliyorum. Dernek olarak bu yardımları yapmışlarsa parti olarak bu millete çok daha hizmetlerinin olacağından eminim. Allah`u Taala böyle güzel hizmetlerde bulunan kişileri bizlerin üzerine iktidar kılsın ve şimdiden yapacakları hizmetler için rabbimden muvaffakiyetler dilerim" ifadelerini kullandı.
 
Hür Dava Partisi Ümmetin Gür Sesi Olacaktır
Hür Dava Partisinin ümmetin gür sesi olacağını ifade eden Nizamettin Sevimli (bekçi), "Allah`ın izniyle Müslümanların içimde bulunduğu sorunlara çözüm getirecek, Müslümanların bekledikleri adalete hakka nizama ve gerçeklere ulaştıracak bir parti olacaktır. Bütün ümmete hayırlı olsun. Bütün Müslüman kardeşlerimizin bu parti etrafında kenetlemesini ve Allah`ın yolunu peygamberin metodunu isteyen herkesi bu yapı içersinde olmasını diliyorum" dedi. (Erkan Yürek - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir