• DOLAR 32.592
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2510.01
  • ...
Muhtaç Aileler Artık Yorulmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van`da, kurulduğu günden beri fakir ve muhtaç ailelere yardım eden Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Yardımlaşma Derneği, başlattığı yeni uygulamayla yardımları artık vatandaşların evine kadar götürecek.
 
Deprem sonrası yaşanan karışıklıklar nedeniyle muhtaç aileler, dernek binasına gelerek yardımlarını alıyordu. Muhtaç vatandaşlara daha iyi hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Rahmet Eli Gıda Bankası, oluşturduğu ekiplerle yardımları vatandaşların evlerine kadar götürüyor.
 
Başlattıkları yeni uygulama hakkında bilgi veren Rahmet Eli Gıda Bankası Başkan Yardımcısı Sabri Yıldırım, " `Muhtaç ailelere nasıl daha iyi hizmet edebiliriz?` endişesini hep taşıdık" dedi. Depremden sonra vatandaşların dernek binasına kadar gelip yardımları aldıklarını hatırlatan Yıldırım, " Depremden sonra adres bulmada yaşanan sıkıntılar nedeniyle muhtaç ailelerimiz dernek binamızda yardımlarını alıyorlardı. İster istemez ailelerimiz hem daha çok yoruluyorlardı hem de bazı ailelerimiz gelmeyebiliyorlardı. Ama başlattığımız yeni uygulamayla beraber artık, ailelerimize yardımları bizzat evlerine teslim edeceğiz. Gruplar halinde oluşturduğumuz gönüllü ekiplerle tespit ettiğimiz aileler, hem ziyaret edilmiş olacak hem de yardımları teslim edilecek. Böylece, ailelerimizin mağduriyetini daha iyi bir şekilde görmüş olacağız ve yaptığımız yardımların ne kadar da yerinde olduğunu müşahede edeceğiz." şeklinde konuştu. (Fırat Arslan-İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir