• DOLAR 32.64
  • EURO 35.235
  • ALTIN 2502.775
  • ...
O illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji saat verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre bölge  genelinde hava,sabah saatlerinde az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu  olacak. Öğle saatlerinden sonra Erzincan'ın doğusu ile Erzurum Kars, Ağrı, Iğdır  ve Ardahan'da aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak.
 
Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede,  rüzgar kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.
 
Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 9, Ardahan'da 11, Ağrı ve  Erzurum'da 13, Erzincan'da 19 ve Iğdır'da 20 derece ölçüldü.
 
Gün içinde en yüksek hava sıcaklıkları ise Iğdır'da 34, Erzincan'da  32, Ağrı'da 29, Erzurum'da 27, Kars'ta 26 ve Ardahan'da 24 derece olacak.
 
MARMARA'DA SAĞANAK YAĞIŞ
  Marmara Bölgesi genelinde sağanak ve gök gürültülü  sağanak tahmin ediliyor. 
 
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye  göre, bölgedeki hava sıcaklığında önemli değişiklik beklenmezken sıcaklıklar  mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
 
Parçalı bulutlu havanın hakim olacağı, sağanak ve gök gürültülü  sağanak beklenen bölgede rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta  kuvvette, bölgenin batısında zaman zaman kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi  öngörülüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir