• DOLAR 32.383
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2326.38
  • ...
Rehber TV Batman Temsilciliği Hizmete Girdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - 2011 Eylül ayında Çağrı TV olarak yayına başlayan ve birinci yıldönümünde Rehber TV olarak yayın hayatına devam eden Rehber TV Batman temsilciliği açıldı.
 
Rehber TV temsilciği, saat 13.00`da Kültür Mahallesi Aydın Arslan Caddesi Dubai İş Merkezi`ndeki temsilciliği yapılan programın ardından açıldı.
 
Aralarında Batman Barosu`nun da olduğu STK ve Meslek Kuruluşları yetkilileri ile Yerel ve Ulusal Basının temsilcisi gazeteciler ve Basın İlan Kurumu Müdürü Mehmet Gönenç katıldı.
 
Rehber TV Temsilcisi Mehmet Salih Özcan açılışta yaptığı konuşmada, 2011 Eylül ayında Çağrı TV olarak yayına başlayan televizyonun 1 yıl sonra, yıldönümünde Rehber TV olarak yayın hayatına devam ettiğini kaydetti.
 
Rehber TV`nin kısa bir zamanda yoğun bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardığını kaydeden Özcan, "Rehber TV yayına başladıktan 6 ay gibi kısa bir süre sonra günde sekiz saate varan canlı yayınlarıyla seçkin konuklarıyla, hazırlanan eğitici sohbetleriyle gönüllülere 24 saat konuk olmaktadır" dedi.
 
Özcan, "Rehber TV yayınladığı tüm programlarda İslami hassasiyetleri muhafazayı temel ilke edinen, ülke ve dünya siyasetinde İslam`ın ve Müslümanların maslahatını ve birliğini her şeyden önce gören bir TV kanalının özleminin sona erdiği televizyonumuzda rahatlıkla görülecektir" şeklinde konuştu.
 
Konuşmanın ardından açılışa katılan misafirlere yapılan ikram ve ardından Rehber TV stüdyosu gezilerek program sona erdi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir