• DOLAR 32.346
  • EURO 35.164
  • ALTIN 2309.069
  • ...
SON DAKİKA
Batman'a nefroloji uzmanı atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Bölge Devlet Hastanesine ataması yapılan nefroloji uzmanının kısa sürede hasta kabulüne başlayacağı bildirildi.

Ataması yapılan Nefroloji Uzmanı Dr. Zeki Kemeç, şunları dile getirdi:

"Nefroloji yandal uzmanlığını da tamamladıktan sonra Batman'a dönmek istedim. 6 aydır Batman'a tayinimin yapılması için çaba harcamaktaydım. Batman'da nefrolog ihtiyacını gidermek için büyük bir çaba gösteren İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu'nun atanmamda emeği büyük. Memleketimde vatandaşlara nefroloji alanında sağlık hizmeti sunacağım için çok mutluyum."

Zeki Kemeç kimdir?

Batman'ın Kozluk ilçesinin Bekirhan beldesine bağlı Ulaşlı (Şelmo) köyünde doğan Zeki Kemeç, ilkokulu Silvan'a bağlı Çığıl köyünde, ortaokulu ve liseyi Batman'da okudu. Temel tıp eğitimini Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden, iç hastalıkları uzmanlığını Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden, nefroloji yandal uzmanlığını Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden aldı.

Kemeç, pratisyen ve iç hastalıkları uzmanı olarak Batman, Diyarbakır ve Elazığ'da görev yaptı. 2017-2019 süresi içerisinde Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde nefroloji uzmanı olarak devlet hizmet yükümlülüğünü yapan Kemeç, evli ve 4 çocuk babası. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir