• DOLAR 32.34
  • EURO 35.208
  • ALTIN 2246.716
  • ...
"Kardeşliğimizi pekiştiren projeleri destekliyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanan "Bir Kardeşlik Türküsü: Anadolu Projesi" kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeleri Batman Üniversitesini ziyaret etti.

"Bir Kardeşlik Türküsü: Anadolu Projesi"ni önemsediklerini belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, "Daha önce Proje Koordinatörü Ahmet Külekçi tarafından üniversitemizde bir konferans verildi. ‘Bir Kardeşlik Türküsü: Anadolu’ projesi kapsamında Siirt’te hamsi festivali ve Trabzon’da mısır festivali düzenlendi. Kardeşliğimizi pekiştiren projelere bizlerde destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden gelen misafirleri Batman’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Batman Valisi Hulusi Şahin, "Kardeşlik projemiz bin yıldır devam ediyor. Biz bin yıldır bir derenin balığıyız. Kardeşliğimizi hiç bir şey bozamaz. Türkiye’nin her köşesi her metrekaresi bizimdir. Türkiye’nin kıymetli evlatlarınındır." diye konuştu.

Rektör Durmuş, Batman Üniversitesi’ni ziyaretleri anısına misafirlere Batman Üniversitesi plaketi takdim etti. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir