• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
Diyarbakır`da Özgür-Der Bağıvar Temsilciliği Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır`ın Kabê (Bağıvar) Beldesi`nde açılan Özgür-Der temsilciliği düzenlenen açılış programıyla ıslah çalışmalarına başladı. Temsilcilik salonunda gerçekleşen programa yoğun bir ilginin gözlendi.

 

Şube açılışında konuşmacı olarak Özgür-Der Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Abdülhakim Beyazyüz`ün katıldığı program, Kur`an-ı Kerim`den ayetlerin okunmasıyla başlandı. Nurullah Canpolat`ın okuduğu ayetlerin mealini Ahmet Aydın okudu.

 

Ardından söz alan Abdülhakim Beyazyüz, Özgür-Der`in misyon ve vizyonundan söz etti. Çabalarının toplumda, tevhidi, adaleti, ıslahı tesis etmek niyetli olduğunu kaydeden Beyazyüz, \"Hiçbir siyasi parti ya da gruba bağlı olmadan, yaslanmadan yardımı Allah`tan isteyerek çalışmalarımızı sürdürdük, sürdüreceğiz\" dedi. Toplumun, bugün her zamankinden daha fazla Müslümanlara ihtiyaç duyduğunu belirten Beyazyüz, \" Müslümanlar olarak toplumun son umuduyuz. Adaletsizliğin, zulmün, sapkınlığın zirveye vurduğu bu çağda, İslam`ın insanlığın çözüm adresi olduğuna iman ederek, uçurumun kenarındaki birini kurtarır gibi insanlara İslam`ı götürmeli, çabalarımızı bu gayretle artırmalıyız\" ifadelerini kullandı.

 

Diğer birçok kurum gibi Bağıvar Temsilciliği`nin de bu düşünce ve gayretle çalışması gerektiğinin altını çizen Beyazyüz, temsilciliğin hayırlı olması, çalışmalarının bereketli olması dileğiyle yaptığı duanın ardından program son buldu. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir