• DOLAR 32.318
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2300.388
  • ...
Bio Circle Sayesinde Çevre Korunuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Sarnıç`ta kurulu Makine İkmal Birimine yeni alınan `Bio Circle` isimli makine sayesinde hem çevre korunuyor, hem de zaman ve ekonomik tasarruf sağlanıyor. Yağlı ve paslı motor ve makine parçalarını yıkamada kullanılon Bio Circle sayesinde, atölyelerden çevreye yağ, benzin ve diğer kimyasalların bırakılmasının önüne geçildi.

 

İnsan sağlığına ve çevreye hiçbir zarar vermeyen yeni çevreci makine, suyun içerisine konulan mikroorganizmalar aracılığıyla temizlik sağlıyor. Haznesindeki suyu devir daim yöntemiyle tekrar tekrar kullanan makine, kullanıldıkça temizlediği otomotiv parçalarının atıklarından beslenen mikroorganizmaların çoğalması ile daha etkili performans sunuyor.

 

Daha önce benzin, motorin, tiner ve diğer kimyasal malzemelerin kullanıldığı Makine İkmal Biriminde, yeni makinenin kullanılmasıyla birlikte zaman, işgücü ve maliyetlerde ciddi oranlarda tasarruf elde edilmeye başlandı. Tamamen mikroorganizmaların ürettiği enzimlerle temizlik sağlayan cihaz, insan sağlığına hiçbir zarar vermiyor. Atölyede çalışan işçiler de yağlanan ellerini çevreci makinede yıkayabiliyor. (Yunus Şani-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir