• DOLAR 32.542
  • EURO 34.894
  • ALTIN 2476.338
  • ...
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, “İstiklal mahallesinde A.Ş, A.Y ve E.Ç. isimli şüpheli şahısların ikametlerinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları, H.K, G.K, M.B, H.B, M.T, T.G. ve R.A.K. isimli şüpheli şahısların uyuşturucu ticaretine aracılık yaptıkları tespit edildi. Şüpheli şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda, H.K, G.K. ve M.B. isimli şüpheli şahıslardan 10,56 gram Jamaika maddesi, 3,45 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 300 TL para, A.Ş, A.Y, H.B, M.T, T.G. ve R.A.K. isimli şüpheli şahıslardan ise 20,76 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.” denildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Ş, A.Y. ve E.Ç. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir