• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
Kazdığı Çukura Düştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - İzmir`in birçok yerinde eskimiş su boruları değiştiriliyor. Su boruları değişen yerlerden bir tanesi de Buca`nın Gediz Mahallesi. Mahalle`de uzun zamandır yürütülen çalışmalar hala bitmezken geçtiğimiz gün, çalışanların kendi aracı üstü toprakla örtülü çukura saplandı. Battığı yerden çıkamayan kamyon kepçelerin yardımıyla saatler sonra ancak kurtarılabildi.

 

Çalışmaların çok yavaş ilerlediğini belirten Mahalle esnafı ise, \"Zaten kış ayındayız hava şartları iyi değil, her taraf toz toprak, çamur içinde. Bakın çukurları kazıp boruları değiştirdiler. Sonrada üstünü toprakla örtüp öylece bıraktılar. Bir an önce asfaltlayıp başka yere geçmeleri gerekirken bunu yapmadılar. Sonra ne oldu? Kendi kazdıkları çukura kendileri düştü. Kamyon yumuşak olan zemine saplandı ve 3 saat boyunca çıkamadı\" dedi.

 

Saatlerce çukurdan çıkamayan kamyon iki kepçenin yardımıyla çıkabildi. Mahalle sakinleri çalışmaların yavaş ve plansız olduğundan yakınarak \"Kış ayındaki olumsuz hava şartları da hesaba katılarak çalışmalar hızlandırılmalı ve bir an önce bu iş nihayete erdirilmelidir\" diye konuştu. (Yunus Şani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir