• DOLAR 32.377
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2325.811
  • ...
Gaziantep'te cinsel istismar iddiasına tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, Körkün Mahallesi'nde yaşayan H.K'nin, kaçak olarak eğitim faaliyetinde bulunan kursta torunu B.E.K'ye cinsel istismarda bulunulduğunu ileri sürerek jandarmaya başvurdu.

Şikâyet üzerine ilgili makamların bir inceleme başlattığı ve incelemeler sonucunda şüpheli E.K.'nin adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulduğu, kaçak olarak faaliyet yürüten binanın da mühürlenerek kapatıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Konu ile ilgili yapılan incelemede şüpheli E.K. ivedilikle gözaltına alınarak gerekli adli tahkikat tamamlanmış ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Olayın geçtiği yerle ilgili yapılan araştırmada, eğitim verilen yerin kaçak olarak faaliyet sürdürdüğü ve diğer resmi kurumlardan alınmış herhangi bir izinlerinin olmadığı belirlenmiştir. Mülki amirin onayıyla, ilgili kurumlar, öğrencileri ailelerine sorunsuz bir şekilde teslim edilmesini sağlamış ve bahse konu bina mühürlenerek faaliyetine son verilmiştir. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmekte olup, üzücü olayın konusu hassasiyetle takip edilmektedir." denildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir